woensdag 19 januari 2011

Een gebrek aan grindmotivatie ..

Het jaar 2011 is al bijna weer 3 weken onderweg en ik heb mijn grind nog steeds niet gevonden. Weinig handen gespeeld en slechts een paar MTT's/SNG's. In een van die MTT's wist ik wel gelijk mijn eerste FT van het jaar binnen te koppen, het was welliswaar geen groot toernooi maar dit was toch wel nodig voor het vertrouwen. Uiteindelijk ging ik er op een 5e plaats af, het betrof hier een $3,30 NLHE/PLO MTT op Pokerstars.

De onderstaande grafiek schrijft boekdelen, het betreft hier de SNG's/MTT's die gespeeld zijn op Pokerstars tot op heden. Dit zijn er tot nu toe slechts 9, waarin ik over de lijn en profit uiteraard wel te spreken ben.Ook qua cash zijn er zeer weinig handen gespeeld tot op heden. Op Pokerstars kwam ik tot op heden tot een kleine 450 handen. Het betrof hier van 2NL met vrienden tot 10NL 6max serieuze grind (voor zover je hiervan kan spreken). Hierin wist ik een profit te halen van $5,51. Geen al te beste stats voor de eerste drie weken van het eerste jaar, het mag duidelijk zijn dat de motivatie momenteel nog ver te zoeken is.

Op Full Tilt Poker kwam ik tot op heden tot een stuk meer handen, hier wist ik momenteel 2728 te spelen op 5NL Rush, het resultaat is triest. Momenteel staat de teller op $ - 21,15 en dit heb ik mede te danken aan een zeer dramatische sessie op 11 januari. In deze sessie dropte ik zo'n 6 buy-ins in 1400 handen, echt alles wat erin geshoven werd ging verloren. Hieronder de screen van het avontuur aan de cashgametafels.Ook de komende dagen hoef ik niet te rekenen op een serieuze grind. Ik concentreer mij momenteel meer op het wedden op wedstrijden van de Australian Open 2011 dan op het poker. Ook op wedgebied heb ik een downswing. Waar eerder dit jaar tijdens de FA Cup speelronde alles gewonnen werd en er al een leuk resultaat geboekt werd, moet ik momenteel even alle zeilen bijzetten om ook de Australian Open 2011 met winst af te sluiten. Het verlies is hier nog minimaal, maar er ligt momenteel zoveel value voor het oprapen, het zal zonde zijn als ik dat misloop.

1 opmerking: